Er is veel in beweging op de wereld en de kinderen van deze tijd voelen veel. Heel veel, en dit behoudt ze soms van het vrij kunnen spelen en hun creatieve Zijn. Het is een gevoeligheid die hun ouders, juffen en meesters niet altijd kunnen rijmen, en ook door leeftijdgenoten voelen ze zich niet altijd begrepen. Ze gaan het dragen in hun lichaam en dit kan op jonge leeftijd al onverklaarbaar gedrag en ongemak brengen, zoals bijvoorbeeld overprikkeling, onrust, angst, stress, slaapproblemen, terugtrekken, woede, aanpassingsgedrag, etc. 

Want.. hoe te (over)leven in een wereld die niet rijmt met jouw binnenwereld?

In de Energetische Massage en Healing journey die ik met kinderen maak valt leeftijd weg en maken we contact van ziel tot ziel. Via mijn handen en woordenstroom brengt het jouw kind een herinnering van wie of wat hij/zij werkelijk is, en dat alles er helemaal mag zijn. Hun kern, hun connectie met boven, en hun uitnodiging om te landen hier op aarde beneden. 

Het brengt ontspanning in hun lijfje en een beter begrip van zichzelf. Energetische en emotionele blokkades die ze dragen worden vrijgemaakt. Het energiesysteem revitaliseert en balanceert zich uit, waardoor de briljantie van hun lichaam het zelfhelende vermogen in werking zet, en het licht weer vrij en speels door hun ogen kan schijnen. 

Een kids sessie duurt ca 60-75 minuten en is €85,-. 

Afspraak inplannen of benieuwd of een sessie jouw kind kan ondersteunen op zijn/haar pad? Ik kijk graag even met je mee om helder te krijgen waar de persoonlijke situatie om vraagt. Stuur me een berichtje via onderstaande button.