De taal van het licht.

Al sinds ik mij kan heugen ontvang ik universele wijsheden via het schrift. Het is hoe de taal van het licht via mij wil stromen. Aardse woorden, toegankelijk gemaakt voor de mind, in hoge frequentie geladen. Lichtdeeltjes noem ik ze.  

De afgelopen jaren zijn me vele Lichtdeeltjes ingegeven. De woorden komen intuïtief, worden me ingegeven, vaak in het holst van de nacht of als ik me in de natuur begeef. Het zijn woorden van licht en ze brengen een herinnering van je ziel aan je lichaam, aan je natuurlijke staat van zijn, jouw natuur, jouw waarheid, het leven van jouw licht, het openen tot je gaven, en intappen op de wijsheid en joy die er voor jou op aarde ligt. 

Lichtdeeltje

Vrijmaken van dat wat niet jouw licht is.

Elk Lichtdeeltje ademt de vibratie van een specifiek gevoel of thema. De hoge lichtfrequentie achter de woorden ontvang je automatisch in je lichaam, voorbij de mind spreken ze direct tot de ziel. En dat is waar het resoneert, integreert en beklijft in jou.

Lichtdeeltjes zijn geladen in de energie van transformatiekracht. Het doorbreken en verleggen van patronen die niet langer dienend zijn op je pad. Ze laten het onbewuste naar het bewuste komen, brengen activaties in energiepoorten, lichaamssensaties en breinprogrammeringen, en zo maken ze vrij van dat wat (nog) niet licht is. Ze zuiveren je energetische stralen en brengen guidance op het pad van ieder met een rol in licht.

Ik ervaar het als een eer om jou te mogen inspireren en begeleiden in het  bevrijden, om je te bekrachtigen op je souls light journey. Je bent prachtig en jouw souls light shine vervult ook mijn hart op vele lagen, I thank you for that!

Alle liefs Maike

SOULS LIGHT READING.

4 Lichtdeeltjes

In een persoonlijke souls light reading ontvang je 4 Lichtdeeltjes die ik intuïtief heb geselecteerd in afgestemming op jouw energie. De reading heeft een orakel functie en ieder Lichtdeeltje is een antwoord op één van de souls light vragen.

Souls Light vragen: 

  • Wat mag ik weten over waar ik nu sta? Over hoe ik me voel op dit moment? 
  • Wat mag ik weten over het leven van mijn unieke licht en het met de wereld
  •  delen van mijn souls light gifts? 
  • Hoe creëer ik in lijn met mijn souls light en vanuit mijn liefdevolle hart-kracht? 
  • Dit is de centrale alignment boodschap die mijn ziel delen wil delen met mij…

Een ontspannen lichaam en geest zijn ontvankelijk om patronen te weerleggen en in frequentie te verhogen. Een vrije hartstroom heelt angst (controle) t.b.v. het vrijmaken van energetische stagnaties, innerlijke rust en het openen tot de universele liefde die via je hart beschikbaar is.

Heb je de Lichtdeeltjes eenmaal thuis ontvangen, dan spreid je de kaarten voor je uit. Voel in op je magie en laat de Lichtdeeltjes tot je diepere lagen spreken.

SOULS LIGHT READING
prijs: €22,- (incl. btw en excl. €5,90 verzendkosten)
4 mooie A5 formaat kaarten (285 gr.), duurzaam gedrukt op gerecycled papier (prachtig off white met de vezel er nog licht in). Verpakt en verzonden als love gift voor jezelf of een ander.

Souls Light Reading cadeau geven? Plaats je bestelling via de button hieronder en mail me wat de naam en het adres van de gelukkige ontvanger is (plus eventuele een persoonlijke tekst erbij). Mailen mag naar maike.works@gmail.com. 

LICHTDEELTJES BUNDEL.

14 Lichtdeeltjes

Ontvang een bundel van 14 Lichtdeeltjes. Iedere set is intuïtief samengesteld op jouw energie en daarmee ook de mensen waarmee je ze delen zal. Ontvang de woorden, spreek ze uit, en laat de boodschappen en reflectie helderheden ontvouwen.

Je kan de Lichtdeeltjes inzetten ter verrijking van je huis, als daily orakel guide, in ceremonies of retreats, als gift of light om een ander mee te verblijden … voel hoe de Lichtdeeltjes tot je spreken en waar ze willen stromen via jou. 

Hoe ik de Lichtdeeltjes gebruik in ceremonies:
Ik laat iedereen intuïtief een Lichtdeeltje uit de stapel kiezen. De tekst blijft ongelezen tijdens hun hele ceremoniële journey. Ter afsluiting vraag ik hen de woorden van hun ziel te lezen. Het is magisch om te ervaren hoe de inzichten die ze reeds ontvangen hebben, worden bekrachtigd, bezegeld en verhelderd via hun Lichtdeeltje, oftewel de boodschap van hun ziel.

LICHTDEELTJES BUNDEL
Prijs: €55,- (incl. btw en excl. €5,90 verzendkosten)
14 mooie A5 formaat kaarten (285 gr.), duurzaam gedrukt op gerecycled papier (prachtig off white met de vezel er nog licht in). Verpakt en verzonden als love gift voor jezelf of een ander.

Wens je een grotere bundel te bestellen? Stuur me een berichtje via maike.works@gmail.com en dan kletsen we over jouw persoonlijke wensen, de mogelijkheden en de prijs.

Lichtdeeltjes