De taal van het licht.

Al sinds ik mij kan heugen ontvang ik universele wijsheden via het schrift. Het is hoe de taal van het licht via mij wil stromen. Aardse woorden, toegankelijk gemaakt voor de mind, in hoge frequentie geladen. Lichtdeeltjes noem ik ze.  

De afgelopen jaren zijn me vele Lichtdeeltjes ingegeven. De woorden komen intuïtief, worden me ingegeven, vaak in het holst van de nacht of als ik me in de natuur begeef. Het zijn woorden van licht en ze brengen een herinnering van je ziel aan je lichaam, aan je natuurlijke staat van zijn, jouw natuur, jouw waarheid, het leven van jouw licht, het openen tot je gaven, en intappen op de wijsheid en joy die er voor jou op aarde ligt. 

LICHTDEELTJES. DE BUNDEL!

Een poëtische bundel voor helderheid, richting en positieve bekrachtiging.

Ik ben over de top blij, want op 26 april 2014 zijn de Lichtdeeltjes in een bundel gepubliceerd, te gebruiken als inspiratie en orakel. Lichtdeeltjes brengen positieve bekrachtiging en richting voor reflectie, persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Een herinnering aan je essentie en de vreugde die er voor jou beschikbaar is in het volgen van je eigen licht.

‘Lichtdeeltjes’ verwijst naar de assumptie dat iedereen in de kern puur licht is. Een uniek ziels-licht dat van onschatbare waarde voor de aarde en onze omgeving is. We zijn in dit leven gebracht om de deeltjes van ons licht weer te verzamelen. De delen waarmee we generatie na generatie de connectie zijn verloren en waardoor bepaalde schaduwpatronen in ons zijn geboren. We mogen teruggaan naar de essentie om onszelf weer helemaal te herinneren, zien, erkennen en belichamen, noem het zelfverwezenlijking.

Lichtdeeltje

Vrijmaken van dat wat niet jouw licht is.

Elk Lichtdeeltje ademt de vibratie van een specifiek gevoel of thema. De hoge lichtfrequentie achter de woorden ontvang je automatisch in je lichaam, voorbij de mind spreken ze direct tot de ziel. En dat is waar het resoneert, integreert en beklijft in jou.

Lichtdeeltjes zijn geladen in de energie van transformatiekracht. Het doorbreken en verleggen van patronen die niet langer dienend zijn op je pad. Ze laten het onbewuste naar het bewuste komen, brengen activaties in energiepoorten, lichaamssensaties en breinprogrammeringen, en zo maken ze vrij van dat wat (nog) niet licht is. Ze zuiveren je energetische stralen en brengen guidance op het pad van ieder met een rol in licht.

Ik ervaar het als een eer om jou te mogen inspireren en begeleiden in het  bevrijden, om je te bekrachtigen op je souls light journey. Je bent prachtig en jouw souls light shine vervult ook mijn hart op vele lagen, I thank you for that!

Alle liefs Maike