AGENDA

zelf-massage

Online les | Zelf-Massage & Energie Healing

Zondag 13 feb 2022 | 09:00 - 10:00 uur

Aanstaande zondagochtend neem ik je mee in mijn zelf-massage practise. Je mag gratis deelnemen of een kleine donatie doen.

Online zondagochtend les
ZELF-MASSAGE & ENERGIE HEALING

  • Massage van hoofd, gezicht, nek, schouders, decolleté, armen & handen.
  • 09.00 – 10.00 uur
  • les via Zoom
  • deelname gratis (donatie is vrijblijvend) 

Meer informaties en aanmelden, klik hieronder. 

 

4-daagse Souls Journey Retreat

25 - 28 aug 2022 | Lage Vuursche | met José & Maike

Kom gedurende deze volledig verzorgde 4-daagse Souls Journey retreat op de prachtige bosrijke locatie Venwoude helemaal terug bij jezelf. Ervaar een diepe connectie met je ziel, jouw kern, de pure bron van liefde die je bent. Doorbreek blokkades en voel hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie door te landen in je lichaam en te zakken in je hart.

Dag 1 en 2 | landen in je lichaam

De eerste 2 dagen ligt de focus op het unwinden en het (re)connecten in je lichaam. Iedereen is in een uniek lichaam geboren, die jouw souls journey op aarde perfect ondersteund. Zodra je dit (h)erkent voor jezelf kunnen we ‘de perfecte manier’ loslaten en vrij bewegen op alle lagen; fysiek, energetisch, emotioneel en mentaal.

Dag 3 en 4 | openen tot je licht 

De opvolgende 2 dagen gaan we vanuit die gefundeerde veilige basis (lichaam, aarde) dieper duiken in de subtiele energieën. Alles is verbonden in energie, en erkennen we dit in onze belevingswereld dan krijgen we toegang tot die natuurlijk ontspannen staat van zijn, waar het licht haar doorgang kan vinden. Waar een helderheid op blokkades, patronen en emoties als vanzelf ontvouwt. Waar intuïtie en inzicht het moeiteloos kunnen overnemen, vrij van angst en twijfel. 

Deze retreat gaat over het vol omarmen (en leven!) van je licht. Are you ready?

Early bird prijs tot 20 juni ’22! Klik button hieronder voor meer details over het programma, accomodatie, prijzen en de teachers José de Groot & Maike van Ees

Souls Journey Retreat 2022

2-Daagse Energetische Massage & Healing

contact mij voor nieuwe data

Een diep duiken in mijn vorm van energetisch masseren, haptisch, meridiaan & shiatsu massage, energie healing, intuïtief voelen, bewust (aan)raken en verbinden met jezelf en de ander, ‘energetisch opereren’, intentie, aanwezigheid, werken in de universele stroom van liefde en je eigen energie management…

In deze 2 dagen wordt je uitgenodigd tot een diepe verbinding met jezelf en vanuit daar te verbinden met de ander, en alles om je heen. We werken met de universele stroom van liefde en de kracht van het zuiver aanwezig zijn.

𝙎𝙥𝙧𝙚𝙚𝙠𝙩 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙚𝙣𝙚𝙧𝙜𝙞𝙚 𝙩𝙤𝙩 𝙟𝙤𝙪 𝙚𝙣 𝙫𝙤𝙚𝙡 𝙟𝙚 ‘𝙙𝙞𝙩 𝙞𝙨 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙢𝙞𝙟’?
Meld je aan via onderstaande button of stuur me een bericht via Instagram of maike.works@gmail.com.

Souls Journey Cacao Ceremonie (in het bos)

zondag 29 mei 2022 | 11.00 - 15.00 uur

Ik voel me zo super verheugd om op zondag 29 mei voor het 1ste keer de ceremoniële ruimte te mogen openen op de prachtige plek waar ik sinds enkele maanden woon: het Speuldersbos bij Garderen (Veluwe). Daar waar de bomen dansen en je de magie van de natuur direct door je wezen voelt stromen. Samen creëren we een krachtig energetisch veld waarin je begeleid wordt door een proces van verzachting en (her)verbinding met jezelf.

Join me op deze zondag waarin cacao, lichaams- en energiewerk elkaar verrijken voor het helder voelen in jezelf, in het contact met je lichaam, om zo verder te openen tot in de diepere lagen van je onderbewuste en hogere wijsheid.

Let yourself be guided by the love of your heart!
cacao ceremonie in het bos