CACAO JOURNEYS

Sacred plant of the heart

Cacao wordt al generaties lang voor spirituele en ceremoniële doeleinden gedronken, traditioneel vanuit Midden- en Zuid Amerikaaanse culturen, zoals de Maya’s, voor een innerlijk helen en ontwaken. Cacao is een sacred en verfijnd geschenk van de natuur, rijk aan bliss neurotransmitters die de potentie hebben om het hart (verder) te openen. 

De zachte en mystieke spirit van cacao is als een moeder. Ze waarborgt een heilige ruimte waarin je ziel kan reizen. Ze opent een gelegenheid om contact te maken met jezelf, met de aarde, en wat echt belangrijk is in je leven. En die helderheid, dat diepe voelen, een verlangen om te acteren op your true heart’s desires, reflecteert van binnen naar buiten. Een verliefd raken op het leven. Een verliefd raken op jezelf. Leven vanuit die hoge hartfrequentie, van waar alles intuïtief ontvouwt.

Let yourself be guided by the love of your heart

Cacao is een hartopener, met het drinken van haar goodness vibreert de liefde door je heen. Echter, deze hoge vibratie is niet uniek voor cacao. Het is dezelfde liefde in jou en in mij. Het is de liefde die ons allen verbindt. Waar we uit voortkomen. De vibratie van ons hart. 

Meer nog is cacao dus een verbinder…

cacao ceremonie
 • Ze helpt je de grootsheid van de liefde in je hart weer helder te voelen, patronen te transformeren en heling te versnellen. 
 • Ze leert je om liefde te ademen in alles dat je doet en ervaart. Om elk moment volledig te ontvangen within the fullness of your heart en een altijd aanwezig geluk te ervaren. 
 • Ze moedigt je aan om van hart tot hart te verbinden. Een diepe connectie met jezelf en alles om je heen. Om je unieke stralen in volle overgave aan de wereld te bieden. Jouw gave om iedereen op je pad te verlichten met je ongeremde stroom van liefde.
 • Ze herinnert je dat het veilig is om in elk moment te openen voor het diep ervaren van het leven, zonder angst, zonder weerstand. Om je schild te verzachten, te openen in kwetsbaarheid en via de onvoorwaardelijke liefde van je hart te groeien tot je allermooiste en volste Zijn.

Cacao Ceremonie

Tijdens de ceremonie verbinden we ons met een hogere bron van liefde, die ons het grotere perspectief op het leven kan geven, op vrijheid, op eenheid, en ons helpt een weg te vinden in uitdagingen, keuzes en transities vanuit de liefde van ons hart. 

Een ceremonie (tijdsduur ca 2,5 uur) is een magische zintuiglijke beleving met elementen zoals intentie, transcendente meditatie, visualisatie, lichaamsbewust contact maken en bewegen, ademwerk, cacao en een sharing.

Privé Ceremonies

Een privé cacao ceremonie met jouw eigen inner circle, hoe mooi en verbindend is dat! Ook als onderdeel van een persoonlijk ontwikkelingstrajects is een cacao ceremonie een verhelderende aanvulling. Wil je alle focus op jezelf, je processen verhelderen en richting ontvangen, dan is een 1:1 ceremonie voor jou (eventuueel i.c.m. een healing sessie, zie hieronder). 

De ceremonie kan op een locatie naar jouw keuze plaatsvinden of in mijn prachtige ruimte aan de keizersgracht in Amsterdam. Stuur me een berichtje en dan kletsen we over de mogelijkheden.

Cacao & Healing sessie

Het drinken van cacao tijdens een energetische massage en healing sessie brengt wat extra magie in de diepe reis die we maken. De healing wordt via de sacred plant of cacao letterlijk verrijkt vanuit een verbinding met de aarde, moeder natuur, ofwel een diepe verbinding met jouw kern. Daarbij helpen de  neurotransmitters die cacao van nature bevat je om op fysiek niveau gemakkelijker vanuit je hoofd in je hart te zakken.  

We werken met intentie voor focus en diepgang en creëren een veilige sharing space om de beweging in energie te duiden en integreren.

 • Deepdive in je hart en het verhogen van je hartfrequentie
 • Balanceren chakra’s en energiesysteem
 • Thuiskomen in je lichaam
 • Contact maken met je ware essentie, je ziel, hetgeen jij (hier op aarde voor) bent
 • Helder voelen van emoties, patronen en jouw pad
 • Transformeren van gestagneerde energie
 • Harmonie in body, mind & soul
 • Gevoel van gronding, kalmte en overgave. 
 • Perspectief en vertrouwen

Cacao & Healing sessie 120 min. €150,-

Is cacao veilig?

Cacao is een ontzettend zachte sacred plant en hartstikke (legaal en) veilig. Het is geen hallucinogeen en je gaat niet trippen, ONLY ON LOVE! 🙂

Intuïtief leven
Vanuit het hart 

Als je begint met het vanuit je hart leven
Kan je niet meer niet uit je hart leven
Het is onomkeerbaar

Het heeft te maken met zelfwaardering en zelf-erkenning
Een energetische vibratie shift in je systeem.

Het heeft te maken met een universele frequentie die je aanraakt
Een herinnering van je ziel.

Het is je mooiste pad
Je kloppendste pad
Je vrijste pad.

Het is een liefdespad
Het is toegankelijk voor iedereen.

Je mag je ervoor beschikbaar stellen
Een overgave aan het niet-weten
En tegelijkertijd een zo helder weten.

Zorgvuldig uitgelijnd met je lichaam, je geest, je gidsen.
Magisch uitgelijnd met het ritme van de natuur, jouw natuur, de allesomvattende natuur.

Jouw hart ritmisch kloppend met het universele hart
Een ritme dat je ten alle tijden dient
Dat niet verstoord, bedacht of heruitgevonden hoeft te worden door jou.

Het ritme is er al
Verhult in je hart
Doordrenkt in je ziel.

Luister maar eens
In de stilte, in je lichaam.

Voel je de connectie vibreren?
Voel je je verbinding in eenheid?
Zo door alle lagen van je Zijn?

Lief mens, het is tijd
Het is tijd voor een laagje dieper.

Voor jouw overgave aan álles dat je bent
Voor jouw vertrouwen in wat je in essentie bent
Voor jouw unieke verrijking wat je hier op aarde brengt.

Het is tijd om je vol te laten leiden
door het ritme van je hart
en het licht van je ziel.

Liefs Maike