Het is tijd om je vol te laten leiden door het ritme van je hart en het licht van je ziel.

Cacao is een hartopener, met het drinken van haar goodness vibreert de liefde door je heen. Echter, deze hoge vibratie is niet uniek voor cacao. Het is dezelfde liefde in jou en in mij. Het is de liefde die ons allen verbindt. Waar we uit voortkomen. De vibratie van ons hart. 

Meer nog is cacao dus een verbinder…

 • Ze helpt je de grootsheid van de liefde in je hart weer helder te voelen, patronen te transformeren en heling te versnellen. 
 • Ze leert je om liefde te ademen in alles dat je doet en ervaart. Om elk moment volledig te ontvangen within the fullness of your heart en een altijd aanwezig geluk te ervaren.
 • Ze moedigt je aan om van hart tot hart te verbinden. Een diepe connectie met jezelf en alles om je heen. Om je unieke stralen in volle overgave aan de wereld te bieden. Jouw gave om iedereen op je pad te verlichten met je ongeremde stroom van liefde.
 • Ze herinnert je dat het veilig is om in elk moment te openen voor het diep ervaren van het leven, zonder angst, zonder weerstand. Om je schild te verzachten, te openen in kwetsbaarheid en via de onvoorwaardelijke liefde van je hart te groeien tot je allermooiste en volste Zijn.
Lichtdeeltjes.

Let yourself be guided by the love of your heart

Cacao wordt al generaties lang voor spirituele en ceremoniële doeleinden gedronken, traditioneel vanuit Midden- en Zuid Amerikaaanse culturen, zoals de Maya’s, voor een innerlijk helen en ontwaken. Cacao is een sacred en verfijnd geschenk van de natuur, rijk aan bliss neurotransmitters die de potentie hebben om het hart (verder) te openen. 

De zachte en mystieke spirit van cacao is als een moeder. Ze waarborgt een heilige ruimte waarin je ziel kan reizen. Ze opent een gelegenheid om contact te maken met jezelf, met de aarde, en wat echt belangrijk is in je leven. En die helderheid, dat diepe voelen, een verlangen om te acteren op your true heart’s desires, reflecteert van binnen naar buiten. Een verliefd raken op het leven. Een verliefd raken op jezelf. Leven vanuit die hoge hartfrequentie, van waar alles intuïtief ontvouwt.

1:1 CACAO & HEALING CEREMONIE

Het drinken van cacao tijdens een energetische massage en healing sessie brengt wat extra magie in de diepe reis die we maken. De healing wordt via de sacred plant of cacao letterlijk verrijkt vanuit een verbinding met de aarde, moeder natuur, ofwel een diepe verbinding met jouw kern. Daarbij helpen de  neurotransmitters die cacao van nature bevat je om op fysiek niveau gemakkelijker vanuit je hoofd in je hart te zakken.  

We werken met intentie voor focus en diepgang en creëren een veilige sharing space om de beweging in energie te duiden en integreren.

 • Deepdive in je hart en het verhogen van je hartfrequentie
 • Balanceren chakra’s en energiesysteem
 • Thuiskomen in je lichaam
 • Contact maken met je ware essentie, je ziel, hetgeen jij (hier op aarde voor) bent
 • Helder voelen van emoties, patronen en jouw pad
 • Transformeren van gestagneerde energie
 • Harmonie in body, mind & soul
 • Gevoel van gronding, kalmte en overgave. 
 • Perspectief en vertrouwen

Cacao & Healing ceremonie ca. 2,5 uur €188,-  |  duo ceremonie €277,-

CACAO & DEEP TOUCH partner ceremonie

ceremonie | energie healing | massage | 4 uur | €444,-

Individuele lichamen vertellen duidelijk het gezamenlijke verhaal binnen relaties. Ze tonen openingen en energie stagnaties in de innerlijke en onderlinge dans van polariteit. Via open hart verbinden en bewuste aanraking (zowel fysiek als energetisch) worden de vrouwelijke en mannelijke energieën terug in harmonie gebracht, in jezelf en in je relatie. Het gaat om verzachting en ruimte innemen. Het elkaar zien vanuit het open en onvoorwaardelijke hart. En dat brengt verheldering, het  maakt jezelf en de relatie vrij om elkaar opnieuw in de puurheid van liefde te vinden en diep te verbinden op een hernieuwd te ervaren laag.

Verbindend en verdiepend in elke vorm van intieme relatie (lover, vriend/in, zus, moeder…). Ik begeleid jullie eerst in een innerlijke cacao reis en vervolgens  in een massage / helende aanraking uitwisseling met elkaar. Stuur gerust een berichtje als je nieuwsgierig bent of dit verrijkend voor jullie kan zijn. 

PRIVÉ GROEP CEREMONIE

Een privé cacao ceremonie met jouw eigen inner circle, is een prachtige ervaring om te delen en met jezelf en elkaar te verbinden op de diepere lagen. Het is een magische zintuiglijke beleving van ca. 2,5 uur. 

Tijdens de ceremonie worden we geleid door de universele energie van liefde, voorouderlijke spirits en alle elementen die de natuur rijk is. Deze afstemming helpt ons het grotere perspectief op het leven te herinneren, op vrijheid, op eenheid, en toont ons een weg in uitdagingen, keuzes en transities vanuit de liefde van ons hart.  Het brengt helderheid in persoonlijke processen, gedragen in de sacred space van community en het alles dat ís. 

De ceremonie kan op een locatie naar jouw keuze plaatsvinden of in ruimte die ik op dat moment tot mijn beschikking heb. Stuur me een berichtje en dan praten we over de mogelijkheden en prijs. 

HARTPAD.

Als je eenmaal begint
met leven vanuit je hart
kan je niet meer niet-leven vanuit je hart
Het is onomkeerbaar.

Het heeft te maken met zelfwaardering
Zelf-erkenning
Een energetische vibratie
Een shift in je systeem.

Het heeft te maken met een universele frequentie die je aanraakt
Een herinnering op je ziel-laag.

Het is je mooiste pad
Je kloppendste pad
Je vrijste pad.

Het is een liefdespad
Het is toegankelijk voor iedereen.

Je mag je ervoor beschikbaar stellen
Een overgave aan het niet-weten
En tegelijkertijd een zo helder weten.

Zorgvuldig uitgelijnd met je lichaam, je geest, je gidsen.
Magisch uitgelijnd met de natuur, jouw natuur, de allesomvattende natuur.

Jouw hart vol leven
ritmisch kloppend
met het hart van de aarde
en het universum tegelijk.

Zo klopt het.
Jouw pad.

L I C H T D E E L T J E S.