PURE MAGIE

De zachte kracht die stroomt als je jouw waarheid leeft en vanuit (zelf)liefde geeft.

SOULS LIGHT MENTORSHIP

Dit is de meest intieme manier waarop je met mij kunt werken.  Persoonlijke begeleiding en een traject helemaal afgestemd op jou. Hier gaan we samen de diepte in om verandering te creëren via het openen van je lichaam en het afstemmen op jouw soulslight energie. Je staat bijvoorbeeld op een crossroad, kampt met ‘een teveel’ of voelt dat er meer is voor jou om hier op aarde te geven en beleven. In dat proces van openen tot jezelf en ontdekken in het grotere veld, wil je lichaam gezien, gehoord, gevoeld worden. Zodat je vanuit dat (lichaams)bewustzijn je grenzen en wensen kan herkennen en echt voor jezelf kan gaan staan.

Ontdek je vrije leven, zoals het bedoeld is voor jou, vanuit verbinding, vertrouwen en (een veilig) voelen. De zachte, maar immense kracht, die stroomt als je jouw waarheid naleeft en vanuit (zelf)liefde geeft. De harmonieuse dans tussen de masculine & de feminine. 

Het is een pad van je hoofd naar je lijf. Het re-connecten met je lichaam, het belichamen van je ziel, het sensationele ervaren. We lokaliseren de angel van je (kinds)patronen, breken met energetische/karmische blokkades, onderzoeken hoe jouw unieke systeem werkt en creëren structuur en rituelen, voor jou om constructief met je energie en sensitiviteit te leren bewegen. Zodat er opening ontstaat voor je intuïtie – de taal van je ziel – om je in je licht en gegeven gaves te (bege)leiden, je te tonen hoe jij je magie mag delen. 

Wat mag je van YOUR SOULS LIGHT MENTORSHIP verwachten…

Elk mentorship is uniek en krijgt vorm in volledige afstemming op jou. De duur van het mentorship is ongeveer 2 maanden en plan ik samen met jou in. Welke gedragen ‘kaders’ je mag verwachten tijdens het traject:

  • 1x healing (massage)sessie; hiermee starten we onze journey. Via mijn handen lees ik je lichaam, ontvang ik de blauwdruk voor het traject en worden energie blokkades aan het licht gebracht en vrijgemaakt, ca. 2 uur bij mij in Garderen of bij jou thuis (optioneel: healing sessie online).
  • 3x soulful morning –  mentorsessies (online, ca 45 min.) Deze sessies zijn ziels-activaties, waarin we werken met energie healing, lichaamsbewustzijn, belichaming & gronding, high frequency programming en inner/outer alignment.
  • 1x closing Cacao & Healing Ceremonie: het bezegelen en ankeren van de initiaties gedurende het traject, ca 2 uur bij mij in Garderen, bij jou thuis of online.
  • Opnamens van de online sessies is mogelijk.
  • Gedurende het traject ben ik beschikbaar voor jou via whatsapp om je bij ‘acute’ situaties of vragen weer in jouw helderheid en energie te alignen.
  • 5x op jou afgestemde mailings met woorden die licht en transfiguratie frequentie dragen. Ontvang je ca 3 dagen na de sessies (incl. reflectie/lichaams/energie clearing oefeningen) ter verdieping en verdere openening in je souls light proces.

Souls Light Mentorship: €1.450 (incl. btw). Betaling in twee termijnen is mogelijk.

Overleggen of dit traject iets voor jou is? Ik voel graag met je mee in een vrijblijvend intake gesprek.