Hi.

Ik ben Maike van Ees, energetisch lichaamswerker, spiritueel mentor en healer, en gespecialiseerd in leven. Écht leven. In licht. In vrijheid. In flow. Gedreven vanuit een hartsvoelen. En dit is precies wat ik wens voor jou. Met het werk dat ik doe help ik jou terug naar je (de) kern, in verbinding met je lichaam en ziel, zodat je je licht (weer) kan ervaren. Zodat jij je leven kan leven op manier die je vervult en plezier brengt. Zodat jij bewust aanwezig je leven kan creëren, vrij, nieuwsgierig, in verbinding en vertrouwen, in lijn met de allesoverkoepelende universele energie, in lijn met je ziel. 

I am love, as are you, that’s where we meet. 

Ik geloof, en heb zelf ondervonden, dat het verruimen van je hogere bewustzijn samen dient te gaan met het verruimen van je lichaamsbewustzijn. In je hogere bewustzijn ligt namelijk je vrijheid, je licht, je levensmissie, maar in het vol aanvaarden van jezelf in jouw lichaam, daar ligt je manifestatiekracht. Jouw capaciteit om het leven te creëren dat je diep van binnen wenst.

December 2015 viel ik op mijn hoofd met yoga. Wat begon als een hersenschudding, liep uit in – wat ze noemen – een post commotioneel syndroom en een gaar gestoomde burn-out met angst, innerlijke eenzaamheid en ‘het niet gezien’ als centrale (familielijn) thema’s. Alles dat altijd zo vanzelfsprekend voor me was, werd ineens een hele opgave. Een theekopje optillen was al te zwaar, een gesprek voeren verschrikkelijk, het einde van de straat mijlenver, om het nog maar niet te hebben over m’n piepende oren en continue overprikkeling vanuit drukte, geluid, beeld en licht.

Mijn lichaam en zenuwstelsel steigerden aan alle kanten, maar vanaf moment één werd ik overmand door een groots gevoel van dankbaarheid. De val opende in één klap alles in mij, bracht me terug naar mijn helderheid, mijn voelen, mijn gaven. Ik wist ‘this is it’. Door vele spirits (oma ♥) geleid en in vertrouwen gehouden, werd ik fysiek ‘gedwongen’ tot een afgezonderd leven, tot het met mijn diepe donker zijn, en vanuit daar de gestagneerde energieën te herdefiniëren en te openen in de vrijheid van mijn licht. 

Als afgestudeerd communicatiewetenschapper transformeerde ik naar een manier van communiceren zonder woorden. Ik leerde de taal van het lichaam en de taal van het universele licht. Er ontvouwde zich van nature een manier waarop ik mijn lichaam en leven kon helen, en waarmee – zo bleek later – ik bedoeld was anderen te begeleiden om hun leven te helen. En met ‘in heelheid leven’ bedoel ik zoals het bedoeld is voor jou, voorbij de aangeleerde lagen, vrij in energie en in afstemming met je ziel.  

Mijn pad kent vele teachers, maar de belangrijkste is mijn hart.

Meditatie, soulful movement, de natuur, universal guidance, brein herprogrammering, shiatsu en self-healing vormen de basis in mijn eigen openen, maar in de afgelopen jaren heb ik via zoveel mooie benaderingen en teachers mogen leren om wat ik ‘doe’ en hoe mijn systeem werkt verder te duiden. Alle kennis en levenservaringen tot nu toe hebben zich gevormd tot een eigen unieke manier van energie-werken, hoe het van nature wil stromen vanuit mijn ziel naar dit leven, naar de wereld, naar jou.

En dit unieke prachtige eigen stromen zit ook in jou. Dit is het bedoelde licht vanuit jou. Zo verrijken we elkaar, als eenheid. Vanuit het hart, gegrond en verruimd. Ontdekt en samenvallend door puur het volgen van je joy, zonder angst voor je donker, en je te omringen met mensen en teachers die fijn voelen voor jou.

Elke dag voelt het weer als zo’n ontzettende eer om anderen vanuit mijn ervaren nu te mogen begeleiden in het vrijmaken van hun systeem en in het verbinden met hun licht, het lichaam te helpen herinneren aan en het ervaren van wie of wat het werkelijk is: Liefde.

_/\_

Liefs, Maike