Energie Healing for the soul

In een uiterst ontspannen staat van zijn kan ons lichaam opladen, loslaten en helen. En enkel door op energetisch niveau te breken met patronen en gebeurtenissen in het verleden, kan je vol aanwezig zijn in het heden. Dan komt er ruimte voor de toekomst om zich te ontvouwen op een manier die jij wenst. 

Een vrijheid in je lijf en een verhoging in je energie-trilling om een nieuwe realiteit te creëren. Eentje van licht en liefde. Eentje van vervulling en plezier. Eentje vanuit jouw kern, vanuit wie jij daadwerkelijk bent en niets anders dan dat. 

In een energetie sessie functioneert jouw fysieke lichaam als toegangspoort tot heling op alle lagen van je zijn (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel). Via mijn handen en aanwezigheid kan ik je (energie)lichaam lezen en ontvang ik waar je denkgeest niet in lijn is met je lichaam en je leven niet in lijn met je ziel, met wie jij werkelijk bent. Ik werk volledig intuïtief, geleid door de universele energie van liefde en licht, ondersteund door mijn kennis vanuit de Oosterse geneeskunde, meridiaanleer, chakra’s, reiki, shiatsu, pranic healing en hypnose.

Energetische (massage) sessie

Alles is energie en energie wil stromen. Emoties, gedachten, gebeurtenissen zetten zich vast in ons lichaam als we ze niet zien, en dat blokkeert jouw stromen. Jouw natuurlijke stromen in lijn met je ziel en vanuit een open hart. Ik stem mezelf af op jouw energie en het grotere geheel. Ik laat mijn handen intuïtief bewegen naar daar waar het nog on-vrij is in jou. Dit geeft jou duiding op je pad, ruimte in je lichaam en helderheid in je licht.  

Sessie ca. 2 uur | €135,-
Locatie: Amsterdam of  Garderen

"Soms komen op het juiste moment de juiste mensen op je pad. Bij mij was dat Maike met haar energetische behandelingen. Dit was zo bijzonder!"

Commerciele fotografie

1:1 souls journey reading

In deze sessie werken we met hetgeen waar je op dat moment op vastloopt. Ik stem me af op jouw ziel, voel in op je lichaam en vanuit daar ontvangen we wat er nodig is om helemaal terug te komen in je kern, en vanuit daar stappen te nemen. 

De reading is een stroom van in energie geladen woorden, healing en (lichaams)bewustzijnsverruiming. 

Het helpt je te laden in je eigen energie en te verbinden met je lichaam, hart en ziel voor helderheid en higher guidance op je pad. Het leven van jouw licht. 

Sessie ca. 1 uur |  €95,-  |  video call

1:1 souls journey traject

Hier gaan we samen de diepte in om verandering te creëren via het openen van je lichaam. Een vrij leven vanuit verbinding, intuïtief voelen en de wijsheid van jouw hart. 

We lokaliseren de angel van patronen in alle lagen van je zijn. We breken met energetische blokades, zodat je ziel kan re-connecten met je lichaam en er opening ontstaat voor je intuïtie – de taal van je ziel – om je te leiden. 

Elk 1:1 traject start met een intake en een energetische sessie. Zo starten we het traject afgestemd op waar jouw pad van heling (het herinneren van de heel-heid die je bent) op dit moment om vraagt. 

Are you ready to Fully Follow Your Soul?

IMG_6805

Wat anderen zeggen…

“Ik heb ontzettend veel voldoening gehad van vorig weekend. De week erna ontzettend moe geweest, maar echt 10 kilo lichter. Heel wat minder bagage nu om te dragen. Absoluut voor herhaling vatbaar!”

“Ik voel me weer goed in mijn vel en heb ontzettend veel geleerd. Zo blij dat ik dit heb mogen meemaken!”

“Maike voelt je lichaam goed aan en geeft daar aandacht waar nodig. Een blokkade in mijn buik die ik blijkbaar jarenlang heb onderdrukt bracht ze naar de oppervlakte. Door de stroming van energie kwam er weer contact tussen mijn hoofd en hart, wat ik direct merkte in mijn emoties en relaties met anderen.”

“Maike heeft een fijne energie waardoor je je direct op je gemak voelt. Of je nu een concrete vraag hebt of niet, ze zet dingen in beweging. Ik gun iedereen een Maike in zijn/haar leven.”

“Je hebt me stap voor stap weer dichter bij mezelf gebracht! Alles was afgestemd, een mooie mix van meditatie, heling en massage.”