Energie Healing for the soul

Ik geloof (en heb zelf ondervonden) dat het verruimen van je hogere bewustzijn – onze bron van voor het ervaren van vrijheid en licht – altijd samengaat met het verruimen van ons lichaamsbewustzijn – onze manifestatiekracht. Alleen zo kunnen we ons mens-zijn vol aanvaarden en tot uiting te brengen in het leven dat we creëeren. 

In een uiterst onspannen staat van zijn kan ons lichaam opladen, loslaten en helen. En enkel door op energetisch niveau te breken met patronen en gebeurtenissen in het verleden, kan je vol aanwezig zijn in het heden. Dan komt er ruimte voor de toekomst om zich te ontvouwen op een manier die jij wenst. 

Een verhoging van jouw trilling om een nieuwe realiteit te creëren. Eentje van licht en liefde. Eentje van vervulling en plezier. Eentje vanuit jouw kern, vanuit wie jij daadwerkelijk bent en niets anders dan dat. 

Ik gebruik het fysieke lichaam als toegangspoort tot heling op alle lagen van je zijn (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel).  Ik werk volledig intuïtief via o.a. de meridianen, chakra’s, reiki, shiatsu en hypnose. 

Commerciele fotografie

Energetische Massage & Healing journeys

Alles is energie en energie wil stromen. Emoties, gedachten, gebeurtenissen zetten zich vast in ons lichaam als we ze niet zien, en dat blokkeert jouw stromen. Tijdens een energetische massage of healingsessie tune ik in op jouw energie om vrij te maken wat vrij gemaakt wil worden. 

Een energie healing kan uitgevoerd worden via een energetische massage (huid op huid met olie), handoplegging (op/boven de kleding) of op afstand (telefonisch). In mijn sessies werk ik volledig intuïtief via de meridianen, chakra’s, reiki, shiatsu en hypnose. 

Sessie 90 min. €95,-   |   Sessie 120 min. €125,-

Locatie: Keizersgracht 264, Amsterdam

souls journey traject

Hier gaan we samen de diepte in om daadwerkelijk verandering in je leven te creëren. Een vrij leven vanuit een intuïtief voelen en de wijsheid van jouw hart. 

We lokaliseren de angel van patronen in alle lagen van je zijn. We breken met energetische blokades, zodat je ziel kan re-connecten met je lichaam en er opening ontstaat voor je intuïtie – de taal van je ziel – om je te leiden. 

Elk 1 op 1 traject start met een intake en een healingsessie. Via mijn handen kan ik je (energie)lichaam lezen en ontvang ik waar je denkgeest niet in lijn is met je lichaam en je leven niet in lijn met je ziel, met wie jij werkelijk bent. Zo starten we een traject afgestemd op waar jouw pad van heling (het heel-zijn van je ziel) op dit moment om vraagt. 

Are you ready to Fully Follow Your Soul?

IMG_6805
Commerciele fotografie

Healing Meditatie journeys

In een meditatie reis begeleid ik je naar een hogere staat van bewustzijn. Vanuit mijn ‘zijn’ en de energie frequentie onder mijn woorden, neem ik je mee in een reis door je onderbewuste. In deze staat van ontvankelijkheid en verruiming herinnert je lichaam zich haar/zijn natuurlijke vrije staat van zijn, en wordt het zelfhelende vermogen geactiveerd. De ziel voelt zich veilig om te landen in je fysieke lichaam waardoor inzichten ontvouwen en patronen kunnen transformeren. 

Zie agenda voor opkomende events, cursussen of neem contact op voor het boeken van een 1 op 1 healing meditatie journey

Sessie (optioneel telefonisch) 60 min €80,-

Wat anderen zeggen…

“Soms komen op het juiste moment de juiste mensen op je pad. Bij mij was dat Maike met haar energetische behandelingen. Dit was zo bijzonder!”

“Ik voel me weer goed in mijn vel en heb ontzettend veel geleerd. Zo blij dat ik dit heb mogen meemaken!”

“Maike voelt je lichaam goed aan en geeft daar aandacht waar nodig. Een blokkade in mijn buik die ik blijkbaar jarenlang heb onderdrukt bracht ze naar de oppervlakte. Door de stroming van energie kwam er weer contact tussen mijn hoofd en hart, wat ik direct merkte in mijn emoties en relaties met anderen.”

“Maike heeft een fijne energie waardoor je je direct op je gemak voelt. Of je nu een concrete vraag hebt of niet, ze zet dingen in beweging. Ik gun iedereen een Maike in zijn/haar leven.”

“Je hebt me stap voor stap weer dichter bij mezelf gebracht! Alles was afgestemd, een mooie mix van meditatie, heling en massage.”