In een uiterst ontspannen staat van zijn kan je lichaam opladen, loslaten en helen.

Naar de diepere lagen van je onderbewuste en terug in je familielijn reizen.

In een energetische sessie functioneert jouw fysieke lichaam als toegangspoort tot heling op alle lagen van je aarsdse- en spirituele zijn. Via mijn handen en aanwezigheid stem ik me af op jou(w lichaam) en maak ik contact met de voorouderlijke spirits die je leiden. Zo zullen je lichaam, en je onderbewuste en bewuste denkgeest zich herlijnen met je hart en het pad van je ziel. 

Ik werk volledig intuïtief, geleid door de universele en voorouderlijke energieën van liefde en licht, ondersteund door wijsheden vanuit mijn persoonlijke healing journey, de natuur elementen, oosterse geneeskunde, meridiaanleer, chakra healing, reiki, shiatsu, haptonomie, tantrische invloeden, de dans in polariteiten en hypnose.

Daar waar we patronen en gebeurtenissen uit het verleden op alle energetische lagen breken, komt ruimte voor jou om vol aanwezig te zijn in het heden. Ruimte voor de toekomst om zich te ontvouwen in nieuwsgierigheid en vertrouwen. 

Dat is wanneer jouw energie-trilling verhoogt en doorstroomt in een nieuwe realiteit kloppend voor jou. Eentje van licht en liefde. Eentje van vervulling en plezier. Eentje vanuit wie of wat jij daadwerkelijk bent en niets anders dan dat. 

Energetische (massage) sessie

Alles is energie en energie wil stromen. Emoties, gedachten, gebeurtenissen zetten zich vast in ons lichaam als we ze niet zien, en dat blokkeert jouw stromen. Jouw natuurlijke stromen in lijn met je ziel en vanuit een open hart. Ik stem mezelf af op jouw energie en het grotere geheel. Ik laat mijn handen intuïtief bewegen naar daar waar het nog on-vrij is in jou. Dit geeft jou duiding op je pad, ruimte in je lichaam en helderheid in je licht.  

Sessie wordt in aanraking op de huid of door de kleding heen gegeven | ca. 105 min | €155,- | Locatie: Garderen/Utrecht*

*Op verzoek kom ik ook in alle liefde naar jou toe voor een sessie.

Energetische massage & healing

“Soms komen op het juiste moment de juiste mensen op je pad. Bij mij was dat Maike met haar energetische behandelingen. Dit was zo bijzonder!”

Soul alignment sessie (online)

In deze sessie werken we met hetgeen waar je op dat moment op vastloopt. Ik stem me af op jouw ziel, voel in op je lichaam en vanuit daar ontvangen we wat er nodig is om helemaal terug te komen in je kern, en vanuit daar stappen te nemen. 

De healing ontvangen we in een stroom van in energie geladen woorden (de taal van het licht), denk aan energy uitlijning & high frequency (re)programming, lichaamsverbinding & bewustzijnsverruiming, en soulful beweging om de gestagneerde energie vrij te maken. 

De sessie brengt je inzicht op (de volgende stappen op) je pad en helpt je te laden in je eigen energie, te verbinden met je lichaam, hart en ziel voor helderheid, vertrouwen, rust en higher guidance

Sessie ca. 45 min |  €111,-  |  video call 

Reviews…

“Ik heb ontzettend veel voldoening gehad van vorig weekend. De week erna ontzettend moe geweest, maar echt 10 kilo lichter. Heel wat minder bagage nu om te dragen. Absoluut voor herhaling vatbaar!”

“Ik voel me weer goed in mijn vel en heb ontzettend veel geleerd. Zo blij dat ik dit heb mogen meemaken!”

“Maike voelt je lichaam goed aan en geeft daar aandacht waar nodig. Een blokkade in mijn buik die ik blijkbaar jarenlang heb onderdrukt bracht ze naar de oppervlakte. Door de stroming van energie kwam er weer contact tussen mijn hoofd en hart, wat ik direct merkte in mijn emoties en relaties met anderen.”

“Maike heeft een fijne energie waardoor je je direct op je gemak voelt. Of je nu een concrete vraag hebt of niet, ze zet dingen in beweging. Ik gun iedereen een Maike in zijn/haar leven.”

“Je hebt me stap voor stap weer dichter bij mezelf gebracht! Alles was afgestemd, een mooie mix van meditatie, heling en massage.”